28 / 03 / 2024

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru 2016

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru 2016

Bingöl İnönü TOKİ Konutları son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 227 bin 859 TL'den başladığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

TOKİ Bingöl 108 konut ihalesi bugün!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu 108 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru 2016 Haberi

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru 2016

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde konut tipleri 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede 22 bin 786 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


Bingöl İnönü TOKİ Konutları son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirtiliyor. Aylık 1.186 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 11 adet konut açık satışa sunuluyor. 


Bugün itibariyle başlayan TOKİ Bingöl İnönü Evleri başvuruları  T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri  tarafından, satış işlemleri ise ilgili bankanın Temerküz şube Bingöl Kültür Caddesi şubesi tarafından yürütülüyor. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi ev fiyatları 227 bin 859 TL ile 255 bin 184 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatta; kalan tutar için 108, 120 veya 144 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için