29 / 03 / 2024

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ fiyatları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 144 ay vade uygulanan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin şubeleri aracılığıyla yürütülecek projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru dönemi!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuru dönemi devam ediyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 16 bin 819 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

TOKİ Bingöl 108 konut ihalesi bugün!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu 108 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman Haberi

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kültür Caddesi şubesi tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru tarihleri 24 Aralık - 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Projede 733,15 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. 


Başvuru işlemlerini ilgili bankanın tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi konut fiyatları 140 bin 766 ile 243 bin 590 TL arasında farklılık gösteriyor. 


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatta 108 ay, yüzde 15 peşinatta 120 ay, yüzde 25 peşinatta 144 ay vade avantajı sağlanıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Satış duyurusu için