20 / 04 / 2024

Biruni Otel Zeytinburnu

Biruni Otel Zeytinburnu

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Zeytinburnu'na 170 odalı Punto Otel geliyor!

Punto Otelcilik ve Turizm Ticaret A.Ş., İstanbul Zeytinburnu'nda sahile yakın mevkide 170 odalı Punto Otel projesini hayata geçiriyor...

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Zeytinburnu sahile Büyükyalı geliyor!

Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Büyükyalı projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükseliyor. Büyükyalı Zeytinburnu projesinin Mart 2016 tarihinde başlaması hedefleniyor. Projede konut, rezidans, ticaret, ofis, otel alanları olacak...

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu'ndaki ambarları Hadımköy'e taşıyacak!

Akzirve Gayrimenkul, geçen yıl satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’ndeki 225 ambarla ilgili önemli bir adım atıyor. Akzirve; Ambarlar’daki arazi üzerinde ise konut, otel ve rezidans yapmayı planlıyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi!

İçerisinde rezidans, ofis, otel, AVM alanlarının yer alacağı projede toplam 650 adet daire yer alacak. Projenin denize hakim cepheleri bulunacak. Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi ön talep topluyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

1986 yılında Zeytinburnu'na 36 katlı otel yapılacakmış!

1986 yılında Zeytinburnu Çimento Fabrikası'nın yerine 200 milyarlık yatırımla 36 katlı 5 yıldızlı otel ile 52 katlı iki adet uluslararası iş merkezi kurulacakmış. Ayrıca büyük bir yat limanı da yapılacakmış.

Biruni Otel Zeytinburnu Haberi

Biruni Otel Zeytinburnu


Biruni Üniversitesi tarafından İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de 35.3 milyon TL'ye mal olacak butik otel projesi yapılacak.


Biruni Otel projesi, Biruni Üniversitesi'nin arkasında 6 bin 821 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. 3 yıldızlı otel niteliğinde planlanan otel projesi, 257 yatak ve 127 oda kapasiteli olacak.


5 bodrum kat, 1 zemin kat, 3 normal kat ve 1 çatı katından oluşan Biruni Otel projesinin toplam inşaat alanı 34 bin 313 metrekare. Önümüzdeki ay inşaatı başlayacak olan Biruni Otel projesi iki yılda tamamlanarak, Nisan 2019 yılında hizmete açılacak.


Proje kapsamında; otel yönetimi, muhasebe birimi, personel dinlenme odası, bay bayan mescit, fitness salonu, sığınak, mutfak, teknik alan, depo, servis koridoru ve 52 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. Bu birimler bodrum katlarda bulunacak olup, zemin ve zemin üstü...