16 / 04 / 2024

bitlis mutki toki camisi açılışı

bitlis mutki toki camisi açılışı

Bitlis’in Mutki ilçesine yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) camisinin açılışı yapıldı. Düzenlenen törenle hizmete açılan Rahman Camisinde ilk namaz kılınırken, açılış konuşmasını ise Mutki Müftüsü İdris Yavuzyiğit yaptı...

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020 isim listesi!

TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020 isim listesi ve TOKİ Bitlis kura sonuçları...

TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020!

TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis kura sonuçları 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Bitlis kura sonucu listesi...

TOKİ 100 bin konut Bitlis kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında İstanbul Bitlis'te 323 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutlar için kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi bugün!

Bitlis Merkez Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bitlis Beşminare projesi 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi 20 Nisan'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi yarın!

Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Beşminare 317 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis ili Ahlat ilçesi Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 19 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 317 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 12 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

bitlis mutki toki camisi açılışı Haberi

bitlis mutki toki camisi açılışı


Bitlis’in Mutki ilçesine yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) camisinin açılışı yapıldı.


Düzenlenen törenle hizmete açılan Rahman Camisinde ilk namaz kılınırken, açılış konuşmasını ise Mutki Müftüsü İdris Yavuzyiğit yaptı. Yavuzyiğit, konuşmasında camilerin İslam toplumunun manevi teneffüs yerleri, inanan herkesin çatısı altında toplanıp ibadetin huzur ve coşkusunu paylaştıkları mekanlar ve beşikten mezara kadar herkesin ilim öğrenebildiği merkezler olduğunu belirtti. Yavuzyiğit, “Şüphesiz Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve Ahiret Günü’ne inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar ederler. İşte onların doğru yolu bulanlardan oldukları umulur. “Kim dünyada bir mescit yaparsa, Allah O’na Cennet’te bir ev yapar” hadisi ve daha birçok müjde, hayırsever ‘vakıf insanları’ Allah’ın rızasını kazanmak için cami ve mescitleri imar etmeye sevk etmiştir. Yurdumuzun bize vatan...