26 / 04 / 2024

blumar residence teslimler

blumar residence teslimler

Blumar Residence Ataköy projesi Turkmall ve Yorum İnşaat imzasıyla yükseliyor. Blumar Residence Ataköy'de ofis, alışveriş merkezi ve otel konsepti de yer alacak...

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

Blumar Ataköy daire fiyatları!

Blumar Ataköy daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. İnşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlenen Ataköy Blumar Residence kapsamında otel, ofis ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Blumar Ataköy fiyat listesi!

Blumar Ataköy fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 200 bin metrekare alan üzerine yayılan Ataköy Blumar Residence projesi kapsamında otel, ofis ve alışveriş merkezi bulunuyor

Ataköy Blumar Residence vaziyet planı!

Ataköy Blumar Residence vaziyet planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bakırköy Ataköy'de yer alan Blumar Residence projesi kapsamında teslimlerin 2014 senesinin son çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor

Quant Residence Evleri'nde teslimler 2015'te! 250 bin TL!

Kraton İnşaat tarafından geliştirilen ve 17 ve 5 katlı 2 bloktan oluşan Quant Residence Evleri'nde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2015'te yapılacak...

Beylikdüzü Aslan Residence iletişim!

Beylikdüzü Aslan Residence iletişim bilgileri için habermizi inceleyebilirsiniz. Enta İnşaat girişimi ile hayata geçirilen proje tek blok olarak 90 daireden oluşuyor ve projede teslimler hemen yapılıyor...

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Gen Yapı Saloon Residence iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi ve de telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence'ta teslimler Mart 2014'te yapılacak

blumar residence teslimler Haberi

blumar residence teslimler


Blumar Residence Ataköy'de Yorum İnşaat ve Turkmall işbirliği ile hayata geçiriliyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olan Blumar Residence Ataköy projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları oluşturulacak.


MM Proje tarafından mimari tasarımı yapılan Blumar Residence Ataköy projesinde 8 bin metrekarelik ofis alanı bulunacak. Blumar Residence konut bloğu 30 bin metrekare alanda yükselirken, Blumar Hotel iki bölümden meydana gelecek. Blumar Hotel'de bir bölüm 20 bin metrekare, diğer bölüm 25 bin metrekare alana sahip olacak.


Kiralanabilir alanın 120 bin metrekare olduğu Blumar Residence Ataköy projesinde konut teslimlerinin 2014 yılının son çeyreğinde yapılması hedefleniyor. Blumar Residence Ataköy projesinde çeşitli hizmetler ve sosyal olanaklar bulunuyor.



Yorum İnşaat iletişim

Address : Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / Istanbul

Tel : +90 (216) 651...