20 / 04 / 2024

BNA Otomotiv ihalelere yasaklama

BNA Otomotiv ihalelere yasaklama

Milli Savunma Bakanlığı BNA Otomotiv Dış Ticaret Limşted Şirketi hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verdi...

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Aksu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Çekmeköy, Alemdağ Mahallesi'nde kuruldu.

Toprah İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Toprah İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Adem Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi'nde kuruldu.

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Hafızoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi, Fatih İnalkoç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 25 Şubat'ta Bakırköy'de kuruldu.

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Ateş, Sinan Salih Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Cem Balkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta kuruldu.

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Artcons İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcons İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gonca Alişan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat 2014 tarihinde Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Sütçüoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kanalan, Hüsamettin Güven tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından kuruldu.

Aktar Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktar Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aktar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Dörtler Sokak'ta kuruldu.

BNA Otomotiv ihalelere yasaklama Haberi

BNA Otomotiv ihalelere yasaklama

BNA Otomotiv Dış Ticaret Limşted Şirketi ihalelere katılmaktan yasaklama kararı;