28 / 03 / 2024

Bodrum Arena maliyeti

Bodrum Arena maliyeti

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Bodrum gayrimenkul projelerinin yeni cazibe merkezi oldu!

Bodrum’daki gayrimenkul ve inşaat projelerinin son bir senedeki toplam yatırım maliyeti 2 milyar dolara ulaştı...

Türk Telekom Arena'ya 13 milyon Dolar'lık çatı!

Spor Genel Müdürlüğü ile G.Saray arasında dava konusu olan açılır kapanır çatı davasında, 5 kişilik bilirkişi raporu hazırlandı. Türk Telekom Arena için istenilen açılır-kapanır çatı sisteminin yapılması halinde maliyeti 13 milyon dolar civarında olacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena'nın maliyeti 300 milyon TL!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın son durumu ve Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın maliyetinin 300 milyon TL'yi bulduğunu açıkladı.

Vodafone Arena'nın toplam maliyeti ne kadar?

Vodafone Arena çatı inşaatının başlaması sebebiyle yapılan törende konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devletin finanse etmediği büyük yatırım yapan tek takımın kendileri olduğunu söyledi..

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı hakkında herşey!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İnönü Stadı yerine yapılan Vodafone Arena Stadı'nın özellikleri nelerdir? Vodafone Arena'nın mimarı kimdir? Vodafone Arena'nın maliyeti nedir? İşte Beşiktaş Vodafone Arena Stadı hakkında herşey!..

Bodrum'da yıkılması beklenen iskeleye ihale açıldı!

Bodrum Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü, `kıyı şeridinin doldurulduğu ve iskele yapıldığı' için yıkım kararı verdiği yerde iskele ve dolgu yapımı için ihale açtı

Myndos Bodrum Evleri 29 butik daireden oluşuyor

Myndos Bodrum Evleri projesi yarımadanın kapısını 175 bin ile 400 bin euro arasındaki fiyatlara yeni yazlıkçılara açacak

Bodrum Tuzla Park Resort'ta 140 bin TL'ye!

Bodrum'da inşa edilen Tuzla Park Resort'ta fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor...

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Myndos Bodrum Evleri'nde fiyat aralıkları 175 bin euro ile 450 bin euro aralığında belirlendi

Bodrum'daki tarihi yel değirmenleri restore edilecek

Bodrum'daki tarihi yel değirmenlerinin restore edilerek turizme kazandırılması gerektiği bildirildi

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Bodrum'da inşa edilen Myndos Bodrum Evleri'nde fiyatlar 175 bin Euro'dan başlıyor...

Bodrum Arena maliyeti Haberi

Bodrum Arena maliyeti

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bodrum Arena ismini taşıyan projenin Sportİnvest Bodrum AŞ tarafından hayata geçirileceğini bildirdi.

75 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan, 83 milyon dolara mal olacak projenin inşat çalışmalarının 5 ay içerisinde başlayacağını söyleyen Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, projede hokey pistleri,  konferans ve sergi salonları, halka açık paten alanları, spor mağazaları, gösteri merkezi, kongre, yemek alanları gibi kısımların yer alacağını bildirdi.

Palankoyev, "Kompleks, hokey, artistik patinaj, diğer buz disiplinlerinde spor yarışmaları düzenlemek, ayrıca kitlesel kültür, eğlence etkinlikleri, bilimsel ve halka açık toplantılar ve kongreler, sergiler ve sunumlar düzenlemek amacıyla yıl boyunca hizmet vermesi için tasarlandı. Komplekste konserler ve açık hava etkinlikleri de düzenlenebilecek."...