25 / 04 / 2024

Bodrum inşaat haberleri

Bodrum inşaat haberleri

Muğla Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demire gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirirken güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. Bugün 1 ton demir fiyatı resmen düştü! İşte 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

İnşaat sektörü zam haberi ile çalkalanıyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu?

Bugün inşaat sektörü zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir fiyatları son dakika zam haberi geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento fiyatlarına zam geldi mi? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi 18 Ağustos 2022...

İnşaat sektörü tepetaklak oldu! Demir fiyatlarına 450 lira zam geldi! Güncel demir fiyatları 3 Ağustos 2022

Demir fiyatlarına bugün en az 200 en fazla 450 lira zam geldi. İnşaat sektörü gelen zam haberleri ile birlikte tepetaklak oldu! Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 3 Ağustos 2022...

Bodrum inşaat haberleri Haberi

Bodrum inşaat haberleri

Muğla Bodrum'da inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri geldi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis, kavgayla ilgili araştırmalarına devam...