26 / 04 / 2024

bodrumda birincilik

bodrumda birincilik

Dünya Mimarlık Festivali'nde ulaşım kategorisinde yarışan Bodrum Uluslararası Havalimanı Projesi birinci oldu...

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

ING Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu! Emekliler tak diye 10 bin TL alacak!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), yeni emekli olanlar ING Bankası'nın inanılmaz kampanyasından yararlanacak. Banka bu kez emeklilere hemen şimdi 10 bin TL ödeme yapacak.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...

Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!

ABD'nin Haziran ayı enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarını etkiledi. Altın gram fiyatı, tarihinde ilk defa ons tarafından desteklenerek 1640 TL seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı.

ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!

ING Bankası, emekli maaşını ING'ye taşıyan müşterilere 10.000 TL'ye varan nakit promosyon ve birçok avantajlı finansal fırsat sunuyor. Peki, emekli maaşınızı nasıl ING'ye taşıyabilirsiniz? ING Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Otomotiv sektöründe kriz! 'Acil adım atılması gerekiyor'

Avrupa Birliği, içten yanmalı motorlar çalışan araçların satışının 2035 senesinden sonra durdurulmasına hüküm verirken, TAYSAD Başkanı Albert Saydam, " AB'nin kararına uygun araçlar imal edemezsek, birincilik konumumuzu yitireceğiz" dedi.

Bu alanda liderliği kimseye bırakmıyoruz! 2022’de Miami'yi geride bırakmıştık

Konut fiyat yükselişinde lider konumunu muhafaza eden Türkiye, birincilik skorunu kimseye bırakmadı. Araştırmaya dahil edilen 56 ülke arasında ücret yükselişlerinde birinci sıradaki Türkiye’yi takip eden ülkeler sırasıyla; yüzde 27 ile Estonya;  yüzde 23 ile Macaristan, Çekya ve İzlanda oldu.

103 milyon 906 saatle rekor kırdı! İşte Netflix’de en çok izlenen yapımlar!

Netflix’deki pahalı yapımlar dikkat çekerken bazı filmler ise bekleneni vermeye devam ediyor. Wednesday toplamda 103 milyon 906 bin saat izlenme ile birincilik tahtına yerleşti.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

En iyi kameraya sahip olduğu kanıtladı: Honor Magic 4 Ultimate! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honor Magic 4 Ultimate tanıtıldı ve DxOMark'ta 95 puan alarak birincilik unvanını kazandı. En iyi kameraya sahip olduğu tescillenmiş oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

bodrumda birincilik Haberi

bodrumda birincilik

Singapur'da gerçekleştirilen Dünya Mimarlık Festivali'nde, Bodrum Uluslararası Havalimanı projesi, ulaşım kategorisinde birinciliğe layık görüldü.


Festival, 3-5 Ekim tarihleri arasında...