16 / 04 / 2024

boen inşaat limited şirketi caddebostan şubesi açıldı

boen inşaat limited şirketi caddebostan şubesi açıldı

Boen İnşaat Limited Şirketi Caddebostan şubesi , 11 Ocak 2013 tarihinde, 4 milyon TL sermaye ile, Yusuf Adil Zeyrek tarafından açıldı...

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Afşin Surhan Gültekin tarafından kuruldu.

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nesat Sanlıer, Fatih Tarkoçin ve Fatih Semiz ortaklığında kuruldu. 

TST Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TST Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi, Turgay Bal, Murat Emek, Turgay Sorgun ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi, Yahya Hussaın A Alshamalı, Hamad Abdullah H Alsubaıe, Erkan Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Elfatih Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elfatih Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Shaher Zarka, Murad Zarka, Basel Zarka ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde kuruldu.

Tuva Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuva Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Çolak tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos 'ta İstanbul, Başakşehir, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi 'nde kuruldu.

CR İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

CR İnşaat Limited Şirketi, Orhan Vatansever ve Glen Rryta ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Blokları Sitesi'nde kuruldu.

N Turan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

N Turan İnşaat Limited Şirketi, Nurullah Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Alkent 2000,Y.Gül Bulvarı, Pelikan Hill Sitesi'nde kuruldu.

Fatih İstanbulluoğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İstanbulluoğlu İnşaat Limited Şirketi, Fatih İstanbulluoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Motif Sokak, B Blok 'ta kuruldu.

Mimaria Konsept Tasarım Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimaria Konsept Tasarım Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Mukaddes Ağçiçek Keskin tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Seza Sokak'ta kuruldu.

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Burç Murat Songur tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

Al Salam Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Salam Yapı İnşaat Limited Şirketi Abdulgani Kutubi ve A.Dughaıleb G Albuqami tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

boen inşaat limited şirketi caddebostan şubesi açıldı Haberi

boen inşaat limited şirketi caddebostan şubesi açıldı

4 milyon TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri ile iştigal etmek her çeşit alt yapı ve tesisat işleri ile yol baraj hava alanı liman toplu konut site turistik tesisler eğitim ve sağlık tesisleri lojman alanları kamp yeri entegre spor tesis ve kompleksleri stadlar fabrikalar park ve bahçeler prefabrik yapılar ve her türlü bina inşaatı ile yapıları inşa etmek ettirmek peyzaj dekorasyon ve tadilat işlerini yüklenmek teknik danışmanlık mühendislik ve kontrollük hizmetlerini yapmak ve 17.5.2004 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi NO: 249 Daire: 6 adresinde faaliyete geçirildi. 11Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Yusuf Adil Zeyrek tarafından...