19 / 04 / 2024

Boğaç Uğurluteğin pegasus

Boğaç Uğurluteğin pegasus

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklama ya göre Boğaç Uğurluteğin Pegasus İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Emlak kriziyle boğuşan Çin'de konut satışlarının düşmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'in konut piyasasında 2024'te yeni konut satışlarında yüzde 5 - yüzde 10'luk bir düşüş bekliyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Emlak sektörü çöküyor: 1.4 milyar nüfuslu ülkede milyonlarca ev boş!

Emlak kriziyle baş başa kalan Çin'de milyonlarca evin boş olduğu belirtiliyor. Çin'de, eski bir yetkili ülke nüfusunun tamamının bile boş evleri dolduramayacağını belirtiyor.

Ev sahipleri bu sefer "hayalet ev" diyerek boş bırakıyor! İşte detaylar

500 bin evin boş tutulması İstanbul'da kira fiyatlarının aşırı artmasına neden olan unsurlardan biri. Yatırımcıların, yabancıların veya gurbetçilerin aldığı evler boş tutulduğu için talep sorununu beraberinde getiriyor. Hayalet ev olarak adlandırılan bu evler, kira fiyatlarının artmasına neden oluyo

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

EYT’nin yasalaşmasıyla birlikte 2 milyonu aşkın insan emekli olacak. Her emeklinin hayali ise küçük bir şehir veya kasabaya yerleşip şehir gürültüsünden uzaklaşmak. Bu yüzden şu sıralar Ege ve Trakya’daki konut ve arazilere yoğun talep var ancak bu hayallerin boşa gitmemesi için uzmanlar uyarıyor.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, yılın bu erken dönemindeki üstün performansın Bitcoin fiyatı için boğa eğilimi anlamına geldiğini söyledi.

Ünlü yatırımcıdan flaş Bitcoin (BTC) açıklaması! Boğa sezonu mu geliyor?

Bitcoin, 15.000 dolara düştükten sonra hızla 23.000 dolara tırmandı. O ani artış, "Boğa mevsimi mi geliyor?" Detaylar için tıklayınız...

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Boğaç Uğurluteğin pegasus Haberi

Boğaç Uğurluteğin pegasus

Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Şirketimiz Yönetim Kurulumuz tarafından Genel Müdürlüğe bağlı olarak faaliyet gösteren Yer İşletme Direktörlüğü'nün Yer İşletme Genel Müdür Yardımcılığı olarak yapılandırılmasına ve Yer İşletme Direktörü olarak görev yapmakta olan Boğaç Uğurluteğin'in Yer İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir."...