24 / 04 / 2024

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı açıldı mı

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı açıldı mı

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

Kargolar bugün çalışıyor mu? 31 Aralık’ta kargolar açık mı? Kargolar bugün açık mı kapalı mı?

Yılbaşında kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte 31 Aralık kargoların çalışma durumu!

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

15 Temmuz’da nereler açık, nereler kapalı? 15 Temmuz’da özel sektör, kargo, banka açık mı?

Banka, kargolar 15 Temmuz Cuma günü açık mı, kapalı mı merakla araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı açıldı mı Haberi

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı açıldı mı


Çıkınlar Mahallesi sakinlerinin daha modern koşullarda pazar alışverişi yapabilmeleri amacıyla Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından inşaatına geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan kapalı semt pazarı ve sosyal tesisi artık açılışa hazır.


2 bin 900 metrekare kapalı alana sahip Çıkınlar Mahallesi kapalı semt pazarı, yarın saat 13.30’da gerçekleşecek açılış töreni ile hizmete girecek.


Açılışa sayılı saatler kala kapalı semt pazarında artık son rötuşlar yapılıyor. Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kapalı semt pazarının etrafında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması gerçekleştiriyor.



Bolu...