27 / 04 / 2024

bornova avcılar caddebostan kampanya

bornova avcılar caddebostan kampanya

Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı. İşte Avcılar İnşaat 14 Şubat kampanyası detayları...

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri!

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 202 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya!

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje 202 daireden oluşuyor.

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi!

İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi sunuluyor. Projede 202 adet daire yer alıyor...

Avcılar Caddebostan kampanyalı ödeme planı!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Avcılar Caddebostan projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan'da peşin alımda yüzde 25 indirim!

Avcılar Caddebostan projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca peşin alımda yüzde 25 indirim uygulanıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde 9 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 

Avcılar Caddebostan’da yüzde 5 peşinatla!

Avcılar Caddebostan projesinde peşinat yüzde 5'e düşürüldü. Projede ayrıca yüzde 20 indirim de uygulanıyor. 

Avcılar İnşaat CaddeBostan yatırımcısına karlı bir yaşam sunuyor!

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

bornova avcılar caddebostan kampanya Haberi

bornova avcılar caddebostan kampanya

İzmir'de yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam eden Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı.

Bornova'da hayata geçiriği Avcılar Caddebostan projesinin satışlarına devam eden Avcılar İnşaat 14 Şubat'a özel olarak 0,79 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sunuyor.

Bornova Avcılar Caddebostan projesinde 202 adet daire yer alıyor. Projenin arsa alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi.

25 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Avcılar Caddebostan projesindeki konutların alanları 70 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimleri bu yılın Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Projenin sosyal alanları arasında; 1.500 metrekarelik sosyal tesis,  bilardo-masa tenisi odası, çocuklar için oyun alanları, 7/24 güvenlik, cep sineması, karaoke odası, kapalı otopark ve fitness salonu, sauna, spa, açık ve kapalı yüzme...