19 / 04 / 2024

bornova karaçam özel eğitim tesisi

bornova karaçam özel eğitim tesisi

İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi'nde 23 bin 178 metrekare alanda Özel Eğitim Tesis Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

bornova karaçam özel eğitim tesisi Haberi

bornova karaçam özel eğitim tesisi


İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi Bademli Mevkii 102 ada 122 nolu parsele ait Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği bakanlık tarafından 05 Haziran 2015 tarihinde onaylandı.


23 bin 178 metrekare alanı kapsayan Bornova Karaçam 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği dün askıya çıktı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 8 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/1000 Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı için tıklayın


1/5000 Koruma  Amaçlı Nazım İmar Planı için...