19 / 04 / 2024

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü restorasyon çalışmaları

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü restorasyon çalışmaları

Bilecik' in Bozüyük ilçesinin İstanbul - Bursa girişinde bulunan ve adeta ilçenin vitrini konumunda olan tarihi Albay İbrahim Çolak Köşkü’ nün restorasyon çalışmaları devam ediyor...

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Bozüyük’te Çarşı Mahalle'de restorasyon çalışmaları devam eden Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün çevre düzenlemesi için peyzaj uygulama yapım işinin ihalesi yapıldı. Peyzaj çalışmaları ile köşk ve çevresi eşsiz bir görünüme kavuşturulacak...

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvuruları!

724 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 59 adet konut alt gelir grubu için kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ev fiyatlarının 108 bin 965 TL'den başladığı projede toplamda 82 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru işlemleri 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede toplamda 59 adet daire satışta.

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları 10 Haziran'da!

TOKİ'nin inşa ettiği Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 59 adet konut açık satışa çıkıyor. Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları 10 Haziran'da başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 59 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvurusu!

TOKİ'nin 724 konutluk Bilecik Bozüyük alt gelir grubu projesinde 59 konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvurusu...

TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları!

TOKİ'nin, Bilecik Bozüyük 724 Adet Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında yer alan 82 standar konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 82 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışta. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü restorasyon çalışmaları Haberi

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü restorasyon çalışmaları


Bilecik'in Bozüyük ilçesinin İstanbul-Bursa girişinde bulunan ve adeta ilçenin vitrini konumunda olan tarihi Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün restorasyon çalışmaları devam ediyor.


Yıllardır restorasyonu yapılması beklenen Bozüyük’ün tarihi ve kültürel miraslarından biri olan Albay Çolak İbrahim Bey Köşkü’nün sahip olduğu tarihi güzellikler başlatılan çalışmalar ile gün yüzüne çıkıyor. Devam eden restorasyon çalışmaları kapsamında Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nden alınan izinle dış cephe boyası yapılıyor. Köşkün tarihi dokusu korunarak iç cephede de bezeme boyası yapılıyor. Ayrıca çevre düzenleme çalışmaları kapsamında da yine tarihi dokuya uygun olarak taş duvarlar örülerek bahçe içerisindeki yürüme yollarının yapımına başlandı.



Maraş...