28 / 03 / 2024

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Okumuş, Enes Okumuş, İsmail Okumuş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Feza Sokak Hira İş Hanı'nda kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

İdr Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İdr Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Bozkurt tarafından kuruldu.

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıye’de Bilal Şahin ve Serhat Demir ortaklığında kuruldu.

Masaf Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Masaf Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Fatih’te Burak Demirtaş tarafından kuruldu.

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

Mked Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Mked Mühendislik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Mahir Dağ tarafından kuruldu.

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Okumuş, Enes Okumuş, İsmail Okumuş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Feza Sokak Hira İş Hanı'nda kuruldu. 


BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek her türlü inşaat malzemelerin alımı satımı Bunlarla...