19 / 04 / 2024

buca viyadüğü

buca viyadüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yer yer 35 metre yüksekliğe çıkan ve bu nedenle halk arasında Uçanyol olarak adlandırılan Buca viyadüğü projesini Bayram öncesinde halk için trafiğe açtı

Buca Viyadüğü'nün yarısı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 35 metre yüksekliğindeki Buca viyadüğü ve 1,3 kilometrelik ekspres güzergahın yapımında yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Halk arasında “Uçanyol” olarak bilinen proje, Buca trafiğine nefes aldıracak.

Buca viyadüğünün yapım çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, halk arasında “Uçanyol” olarak bilinen Buca viyadüğünün yapım çalışmalarını yüzde 25 oranında tamamladı. Yol, 34 milyon liraya mal olacak

Buca Tüneli ihalesi gerçekleşti!

İzmir'de, Buca'yı otogara bağlayacak 2 buçuk kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet kara yolu alt ve üst geçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye yapıldı.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

Alsancak Stadı yenileniyor Buca İlçe Stadı açılıyor!

İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Alsancak Stadı'nın tribünlerin yıkılıp, yeniden inşa edileceğini,Buca İlçe Stadı'nın da 2. Lig standartlarıyla 2015-16 sezonuna yetiştirileceğinin müjdesini verdi.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

TOKİ İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi 26 Mayıs'ta!

TOKİ İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 26 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

Buca halkı imar planına çözüm istiyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Buca'da trafik ve imar sorununa çözüm bekleniyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü viyadüğü imalatının son parça sevkiyatı yapıldı!

Uzuntarla’da faaliyet gösteren Eran mühendislik, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi Güney Yaklaşım Viyadüğü imalatının son parçasının sevkiyatını yaptı.

Buca MyVia Yıldız'da yaşam başlıyor!

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor

İZSU, Buca'da suların temiz olduğunu açıkladı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi'nden geçen Tahtalı Çayı'na kanal sularının karıştığı iddialarına karşı, baraj gölünden ve derelerden alınan numunelerin standartlara uygun olduğunu bildirdi.

Kent Buca Evleri iletişim bilgileri!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Kent Buca Evleri projesinde toplam 88 adet daire bulunuyor. Proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde bulunuyor. İşte Kent Buca Evleri iletişim bilgileri...

Kent Buca Evleri teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen Kent Buca Evleri projesinde toplam 88 adet daire yer alıyor. Proje Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor. İşte Kent Buca Evleri teslim tarihi...

Kent Buca Evleri fiyat listesi!

Toplam 88 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 178 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde yer alıyor. İşte Kent Buca Evleri fiyat listesi...

buca viyadüğü Haberi

buca viyadüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Caddesi’ne “viyadük” ile bağlanarak Buca üzerinden Otogar’a bağlantı sağlayacak “ekspres” güzergahın 1.3 kilometrelik bölümünde mutlu son yaşıyor. Viyadük yüksekliği nedeniyle halk arasında “Uçanyol” olarak adlandırılan projenin Yeşildere Caddesi ile Menderes Caddesi arasında kalan viyadük kısmı tamamlandı ve yan yollar ile  Menderes Caddesi’ne  çıkılacak şekilde trafiğe açıldı. 


Onat Caddesi’nde ise yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Buca trafiğine nefes aldıracak bu önemli ulaşım yatırımı, 16 milyon 395 bin TL yapım ve 17.7 milyon TL kamulaştırma olmak üzere toplam 34 milyon TL’yi aşan maliyetle yaşama geçiriliyor.   


Buca trafiği nefes alacak

Proje kapsamında 80 metre uzunluğunda karayolu köprüsü ile yer yer 35 metre yüksekliğe çıkan 185 metre uzunluğunda viyadük yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Konak Tünelleri projesi nedeniyle...