26 / 04 / 2024

bugün gümüş ne kadar

bugün gümüş ne kadar

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 12 TL seviyelerinde işlem gören gümüş hızlı düşüş yaşıyor. Gümüş fiyatlarını görenler 'eyvah' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte korkutan son dakika rakamlar...

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Dolar ve euro bugün ne kadar oldu? Döviz kurları bugün güne nasıl başladı? 20 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Peki dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 20 Kasım 2023 döviz kurları kaç TL?

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

bugün gümüş ne kadar Haberi

bugün gümüş ne kadar

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar düştü.  Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 29 Haziran 2022...

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kaybederek başladı.  12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş bu hafta aralıksız düşmeye devam ediyor.  Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını sorgulatıyor.

 Gümüşün ons fiyatı bugün 20,82 dolar seviyesine kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? İşte...