23 / 04 / 2024

bulut inşaat satış ofisinde eylem

bulut inşaat satış ofisinde eylem

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen Bulut İnşaat mağdurları, 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Avcılar'daki Bulut İnşaat satış ofisi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi!

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi iletişim için 444 9 359 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal'da hayata geçirilecek projede yüzde 25'e varan indirim uygulanıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. 36 aya varan vade avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi!

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 522 bin 250 TL'den başladığı proje Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

İMP Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMP Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erman İlimen ve Mete Şabahat ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sancaktepe, Akpınar Mahallesi, Kanuni Caddesi'nde kuruldu.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi!

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi telefon ve adres bilgiler haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde yükselen 11. Mahalle Evleri projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat satış ofisi!

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu Marmara Evleri'nde daireler 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

bulut inşaat satış ofisinde eylem Haberi

bulut inşaat satış ofisinde eylem

25 Mayıs 2015 tarihinde seslerini yetkililere duyurmak için Esenyurt Belediyesi önündeki toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, 2 Ağustos Pazar günü Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde eylem yapacak. 


Parasını ödedikleri evlerini alamayan Bulut İnşaat mağdurlarının gerçekleştireceği eyleme diğer inşaat mağdurlarının da destek olması bekleniyor. 


Evlerini alana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar, Bulut İnşaat'ın 10 ayrı projesiyle yaklaşık 5 bin kişinin mağdur edildiğini ve satışların devam ettiğini belirtiyor. Mağdurlar katılacakları eylemde Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesinde birçok inşaat mağdurunun olduğunu, satışların durdurulmasını ve inşaatın devam etmesini istediklerini duyurmak istiyor. 


Özge...