29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri

Toplamda 1555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul Başakşehir projesi Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat iş birliği ile hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 338 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Adım İstanbul Başakşehir adres!

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan projede konut ve ticari birimler bulunuyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinat ya da banka kredisi ile peşinatın 1 yıl sonra ödendiği tercihlerin sunulduğu Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi!

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 165 adet daireden oluşuyor. Yeni kampanyasını 16 Mart Pazartesi günü açıklayacak olan proje TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Bulvar Rezidans Başakşehir iletişim!

Bulvar Rezidans Başakşehir iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 165 adet konutun yer aldığı projenin 16 Mart Pazartesi günü lansmanı yapılacak.

Fuzul Başakşehir Vadi Yaka Evleri!

Fuzul Başakşehir Vadi Yaka Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul Başakşehir'de yükselen proje Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ'tan Başakşehir'e 600 dairelik konut projesi!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan 600 dairelik konut projesi için ÇED gerekli değildir 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'kararı çıktı.

Kiptaş Başakşehir Hoşdere'de 600 konut inşa edecek!

Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni projenin genel seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.

Başakşehir Berit Villaları'nda 4.2 milyon TL'ye satılık 3 villa!

İstanbul Başakşehir Berit Villaları'nda bulunan 350 metrekare yüzölçümüne sahip 3 villa, Küçükçekmece 3. İcra Dairesi tarafından 6 Nisan 2015 günü 14:15 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri Haberi

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri

2 etap şeklinde tasarlanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


2016 yılında teslimlerinin yapılması hedeflenen  Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde konut blokları ve rezidans kulesi de bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 338 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Başakşehir'de konumlandırıan Bulvar İstanbul Başakşehir projesinin etapları Bulvar Etabı ve Göl Etabı olarak isimlendirildi. 


Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesi!



2+1 dairelerin fiyatları 338 bin TL ile  565 bin TL arasında,

3+1 dairelerin fiyatları 445 bin TL ile   661 bin TL arasında,

4+1 dairelerin fiyatları 629 bin TL ile 1 milyon 15 bin TL arasında,

5+1 dairelerin fiyatları 802 bin TL ile 1 milyon 28 bin TL arasında satışa...