16 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul projesi

Bulvar İstanbul projesi

Emlak Konut GYO, Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bulvar İstanbul 3 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesindeki 3 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 3.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağı yayınlandı.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ile 29 Kasım 2015 Pazar günü ihale ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor...

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da metrekaresi 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi Haziran 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 1.555 adet daireden oluşan projede daire alanları 125 metrekare alandan başlıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bulvar 2016 projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bulvar İstanbul 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yılına ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Bulvar İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesi hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bulvar Atakent Maksem Oğuzkağan fiyatları!

Bulvar Atakent projesi Maksem ve Oğuzkağan ortaklığı tarafından İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Projede lansmana özel fiyat avantajı ve indirim kampanyası uygulanıyor...

Bulvar Atakent'te evi olmayan çocuklu ailelere büyük indirim!

Bulvar Atakent projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Çocuklu ve evi olmayan ailelere yüzde 35 indirim fırsatı sunulan Bulvar Atakent projesi İstanbul Halkalı Atakent'te hayata geçirildi...

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 12 ay sonra yapılacak...

16 soruda Bulvar Atakent projesi!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi 22 Eylül'de satışa çıkacak. İnşaat çalışmalarının başladığı projenin tüm detayları haberimizde yer alıyor. İşte 16 soruda Bulvar Atakent projesi...

Maksem Bulvar Atakent Evleri liste fiyatları!

Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'de 22 bin 274 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Maksem Bulvar Atakent Evleri liste fiyatları 670 bin TL'den başlıyor...

Bulvar Atakent projesi fiyat listesi!

Bulvar Atakent projesi fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Bulvar Atakent Projesi satış fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi satış fiyatları minimum 670 bin TL'den başlıyor. Proje Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından İstanbul Atakent'te inşa ediliyor...

Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana gelen Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor.

Bulvar Loft projesi Gölbaşı ödeme planı!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi toplam 822 daireden oluşuyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Bulvar İstanbul projesi Haberi

Bulvar İstanbul projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bulvar İstanbul projesi yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

www.bulvaristanbul.com.tr

Dosya için