28 / 03 / 2024

Bünyamin Oflaz

Bünyamin Oflaz

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Oflaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Diyar Sokak'ta kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Mahper Petrol Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahper Petrol Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Bünyamin Karaşın tarafından kuruldu.

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Muş, Bünyamin Sevindik ve Sahil Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Bünyamin Oflaz Haberi

Bünyamin Oflaz

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Oflaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Diyar Sokak'ta kuruldu. 


FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...