24 / 04 / 2024

bura residence teslimler

bura residence teslimler

Yirikler İnşaat projesi olarak yükselen Bura Residence'ta daireler 105 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

MOD Bahçelievler'de dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL!

Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, MOD Bodrum Villaları gibi projelerle adını duyuran MOD Gayrimenkul Yatırım, Bahçelievler'de az katlı yapısıyla dikkati çeken MOD Bahçelievler projesine başladı.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

Bura Residence Beylikdüzü'nün havadan yeni videosu!

9 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Bura Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Bura Residence projesi Yirikler İnşaat imzası taşıyor. Konutların tamamının satıldığı projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor

Yirikler İnşaat Bura Residence satılık!

Yirikler İnşaat Bura Residence satılık dairelerden 1 oda 1 salon olanlar 62-72 metrekare ve de 2 oda 1 salon olanlar ise 123 metrekare şeklinde tasarlandı

Bura Residence teslim tarihi!

Bura Residence teslim tarihi bilgisi haberimizde bulunuyor. Esenyurt Bura Residence kapsamında dinlenme alanları, spor alanları, fitness center ve Türk Hamamı gibi sosyal olanaklar bulunuyor...

Quant Residence Evleri'nde teslimler 2015'te! 250 bin TL!

Kraton İnşaat tarafından geliştirilen ve 17 ve 5 katlı 2 bloktan oluşan Quant Residence Evleri'nde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2015'te yapılacak...

Esenyurt Bura Residence ulaşım!

Esenyurt Bura Residence ulaşım adresi ve telefon numarası bilgisi şöyle: Nazım Hikmet Bulvarı Esenyurt / İSTANBUL - Satış ofisi telefon numarası: 0212 699 42 42

bura residence teslimler Haberi

bura residence teslimler

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Bura Residence, Yirikler İnşaat projesi olarak yaşama geçiriliyor.




Satış sürecine devam edilen Bura Rezidans'ta daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


9 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Bura Residence Esenyurt'un olanakları arasında; fitness center, kapalı otopark, Türk hamamı, yüzme havuzu, tenis kortu, sauna ve oyun alanları yer alıyor.


Bura Rezidans Esenyurt'ta konut sahibi olmak için 5 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan konut tutarı için 24 ay vade farksız taksitlendirme olanağı sağlanıyor.



Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi öngörülen Bura Rezidans Yirikler'de 1+1 dairelerin fiyatları 105 bin TL ile 130 bin TL arasında, 2+1 dairelerin fiyatları ise 205 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 0212 699 42 42

Web Adresi: www.buraresidence.com

Merve...