20 / 04 / 2024

Burak D İnşaat iletişim

Burak D İnşaat iletişim

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati  Burak tarafından kuruldu.

Nuh D İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nuh D İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ulusoy tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati  Burak tarafından kuruldu.

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kanza tarafından kuruldu.

Zümrüd İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zümrüd İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsarayrı ve Imad Alsarayrı ortaklığında kuruldu. 

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Yaşar Yamal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elbrus D İnşaat Malzemeleri Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbrus D İnşaat Malzemeleri Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selim Sadettin Şahin imzasıyla kuruldu.

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Yeşildursun tarafından 500 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ali tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Tansel Caddesi, Cennet Oto Plaza'da kuruldu.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Nezih İnşaat kentsel dönüşüm projelerine devam edecek!

Nezih inşaat firma sahibi İsmail Nezihoğlu,bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Yeşilyurt İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

Geçtiğimiz günlerde Kurtköy'deki Stili İstanbul Adoria projesini satışa çıkaran Yeşilyurt İnşaat, gözünü dönüşüme dikti. Firma bu kapsamda Kartal’da toplam 18 bin 500 metrekarelik alanda dönüşüm yapacak.

Başarır İnşaat, Bağdat Caddesi'nde dönüşüm planlıyor!

Helenium markası ile projeler üreten Başarır İnşaat, nitelikli arsaların yer aldığı kentsel dönüşüm bölgelerine yoğunlaşacak. Başarır, "Fikirtepe'de 380 kadar hak sahibi var. Yüzde 90'dan fazlası ile anlaştık. 800 konut inşa etmeyi planlıyoruz."

Burak D İnşaat iletişim Haberi

Burak D İnşaat iletişim

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati    Burak tarafından kuruldu.

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...