26 / 04 / 2024

Burak Ünder

Burak Ünder

Ünder Tasarım Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi, Burak Ünder tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, Hamit Bey Apartmanı'nda kuruldu.

D3 Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

D3 Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedel iile Abdullah Karakimseli ve Burak Ünder ortaklığında kuruldu.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

Burak Özçivit, eşine Almanya'dan 400 bin Euro'ya lüks bir ev aldı!

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Burak Özçivit, Eskişehir'de ev kiraladı!

Çekimler sırasında ayak bileğinin yan bağları kopan Burak Özçivit, setin kurulduğu Eskişehir'den ev kiraladı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor. 

Burak Özçivit villa kiraladığı iddialarına yanıt vermedi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, yeni sinema filminin senaristleriyle önceki akşam Etiler’deki Günaydın restoranda bir araya geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Özçivit ev kiraladığı ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'da gerçekleşen düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı.

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Burak Özçivit gayrimenkul projesinin reklam yüzü oldu!

Oyuncu Burak Özçivit, bir gayrimenkul firmasının yeni projesinin reklam yüzü oldu. Özçivit, Arap ülkelerinde gösterilecek reklam filmi karşılığı 5 milyon TL aldı.

Burak Ünder Haberi

Burak Ünder

Ünder Tasarım Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi, Burak Ünder tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Ünder Tasarım Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Şehircilik mimarlık dekorasyon inşaat mühendisliği...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ünder Tasarım Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, Hamit Bey Apartmanı,...