24 / 04 / 2024

Burçelik Vana projeleri

Burçelik Vana projeleri

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı.

Burçelik Vana izahname yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. izahname yayınladı.

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı!

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı.

Burçelik Vana mali tablosunu yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana mali tablosunu yayınladı. Mali Tablo Geçici Vergi Beyannamesi haberimizde bulunuyor.

Burçelik Vana faaliyet raporunu yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Burçelik Vana sermayede pay alma haklarının kullanım tarihini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermayede pay alma haklarının kullanım tarihini yayınladı...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Kayseri Organik Bahçe'nin temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kesintisiz demokrasi nöbetiyle birlikte kesintisiz hizmete devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in projeleri arasında yer alan Organik Bahçe'nin temeli yarın atılacak.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Mustafa Çelik Kayseri'deki projeleri anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Kayseri'nin projeleri Ankara'da masaya yatırıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Ankara ziyaretinde Maliye Bakanı Şimşek ile bir araya geldi. Bakanlarla saatlerce süren toplantılar yapılarak Kayseri'nin projeleri masaya yatırıldı.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana projeleri Haberi

Burçelik Vana projeleri

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!


Adı Soyadı Görevi


Işıl Savrum Planlama ve Üretim Sorumlusu - Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi

Sabahat Karataş Kalite Güvence Sorumlusu-Yatırımcı İlişkileleri Birim Üyesi

Meryem Gündoğdu Atılgan Mali ve İdari İşler Grup...