20 / 04 / 2024

Bursa Adana Konya yük

Bursa Adana Konya yük

Türkiye’nin ilk hızlı treni şimdi de yük taşımacılığı yapacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın önceki gün ‘Hızlı trende yük de taşınacak’ açıklamasının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı kararı açıklandı! 4 ildeki o yatırımlara milyarlaca lira teşvik geliyor!

Bursa, Gaziantep, Konya ve Hatay’daki illere devlet tarafından proje bazlı teşvik verilmesi kararı alındı. Peki bu teşviklerin miktarı ne olacak ve kimlere verilecek?..

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

TOKİ 2 bin 451 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ’nin Muş, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Ankara, Burdur, Adıyaman, Adana, Konya, Şanlıurfa, Afyonkarahisar ve Amasya’da inşa ettiği 2 bin 451 konutun hak sahipleri noter huzurunda düzenlenen kuralarla belirlendi.

Bakyapı Group'tan Bursa'ya 2 bin 600 konutluk proje!

Yılda ortalama bin konutun anahtar teslimini yapan Bakyapı Group, Bursa dışında İstanbul, Çanakkale, Adapazarı, Konya'da da projeler üretiyor.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Konutta bahar havası!

Türkiye'de şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyük şehirlerde markalı konut projeleri birbiri ardına yükseliyor. Baharla birlikte 84 konut projesi başlıyor. Bu projelerde İstanbul yanında Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirler de ön plana çıkıyor.

Konya-Karaman hattı yolcu trenlerine açılacak!

Demiryollarında, Ulukışla-Mersin-Adana-Osmaniye - Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Nusaybin güzergahına uzayacak koridorun ilk halkası olan Konya-Karaman arasında çalışmalar sürerken, hat 2016'nın ilk aylarında yolcu trenlerinin kullanımına açılacak.

Bursa'da yeni trend Regus hazır ofisler!

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gazianptep’in ardından Bursa’yı da A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Akfen GYO'nun gayrimenkullerine 1. derece ipotek!

Akfen GYO portföyünde bulunan Esenyurt, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, Bursa, Adana, Zeytinburnu, Ankara Esenboğa ve Tuzla'da yer alan taşınmazların üzerine Banka lehine 173.052.185 Avro bedelinde müşterek 1. derece ipotek tesis edildi.

Bursa Adana Konya yük Haberi

Bursa Adana Konya yük


Demiryollarında yük ve yolcu taşımacılığını özel sektöre açacak düzenlemelerin yapılmasının ardından demiryollarında yeni projeler gelmeye başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın önceki gün ‘Hızlı trende yük de taşınacak’ açıklamasının detayları belli oldu. Hızlı tren yolcu taşımacılığının yanı sıra şimdi de yük taşımacılığı yapacak. İstanbul- Bursa ve Konya-Karaman-Adana hatları arasında çalışacak hızlı tren sadece gece hizmet verecek. 2011 yılı sonunda Türkiye’deki hat uzunluğu 12 bin, yüksek hızlı hat uzunluğu ise 888 kilometreydi. 2023’e kadar hızlı tren hattı uzunluğunun 10 bin kilometreye ulaştırılması, demiryolunun yolcu taşımada yüzde 2 olan payının 10’a, yüzde 5 olan taşımacılık payının da yüzde 15’e yükseltilmesi planlanıyor.


Yük ve yolcu taşıma rekabete açılacak


Bu arada Avrupa Birliği mevzuatına uygun olarak demiryolu sektörünün yasal ve yapısal çerçevesinin oluşturulması...