28 / 03 / 2024

Bursa City Centre Otel açılış

Bursa City Centre Otel açılış

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Bursa For City'de 4 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla Peşinatsız vade fırsatıyla!

Bursa'da hayata geçirilen Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden vade imkanından yararlanabiliyor. 336 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Orange City'de yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Orange City projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Orange City projesinde toplam 130 konut bulunuyor.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

Bursa City Centre Otel açılış Haberi

Bursa City Centre Otel açılış

Yeşilova Holding, Can Alüminyum ile Bursa'da ilk yatırımını yaptığı Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn ile anlaşma yaparak, turizm sektörüne de giriş yaptı. İki yıl önce temeli atılan Holiday Inn'in City Centre, 15 Mart itibari ile iş oteli konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

4 yıldızlı işletme belgesine sahip olup, içerisinde süit seçenekleri de bulunan toplam 120 odalı ve 200 yatak kapasiteli otelin; 3 ayrı toplantı salonu, 7/24 hizmet veren restoran, şehir manzaralı çatı katı ve Türkiye'nin ilk açık lobi konsepti bulunuyor. Dünyanın önde gelen kahve zincirlerinden Starbucks da Holiday Inn bünyesinde misafirlerine hizmet verecek. Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Holiday Inn Bursa City Centre'ın Bursa'nm yeşil bina sertifikasına sahip ilk otel olduğuna dikkati çekerek, "Otoparkımızda elektrikli araçlar...