20 / 04 / 2024

bursa teleferik fiyatları

bursa teleferik fiyatları

Bursa’da toplam 9 kilometrelik uzunluğa sahip olacak teleferik hattı, yılbaşından itibaren hizmete açılacak. Başkan Altepe, teleferiğin 2. etabıyla da hem Bursa’nın ve esnafın kazanacağını hem de kent turizminin gelişeceğini sözlerine ekledi.

Bursa teleferik hattı 2015'te hizmete girecek!

Bursa’da Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısı teleferik ağıyla giderecek. BursaRay Kültürpark İstasyonu - Pınarbaşı - Kuştepe - Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

Armut 5 TL ayva 3 TL erik 17 TL! Bursa halinde sebze ve meyve fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Bursa'da ev fiyatları yüzde 50 yükseldi!

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bursa'da kira fiyatları cep yakıyor!

Tüm ülkede tavan yapan kira fiyatları Bursa'yı da etkiledi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, kent genelinde kira fiyatlarının vatandaşları zor duruma soktuğunu dile getirdi.

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Bursa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Bursa'da son zamanlarda sanayileşme, göç ve hızlı nüfus artışıyla birlikte konut piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Özellikle Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya olurken, özellikle Doğu-Batı aksında fiyatlar yükselişe geçti. 

Bursa'da arazi fiyatları yüzde 40 arttı!

Yerli otomobilin üretileceği fabrikanın Bursa'da kurulmasına karar verildi. Karardan sonra bölgedeki arazi fiyatları yüzde 40 arttı. Arazi sahipleri arazilerine değer biçme konusunda kararsız kaldı..

bursa teleferik fiyatları Haberi

bursa teleferik fiyatları

Bursa’nın simgesi haline gelen teleferik, Oteller Bölgesi’ne de uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü İlker Cumbul’dan çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi.


Hedef Oteller Bölgesi

Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın simgesi olan teleferiğin yenileme çalışmaları hızla sürüyordu. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde açmıştık. Teleferik ilk etabında, 4 ay içinde 450 bin kişiyi taşıdı. Şimdi, esas hedefimiz olan Oteller Bölgesi’ne ulaşma konusunda Sarıalan ile Oteller Bölgesi arasındaki hatta devam eden çalışmalarımızın da artık sonuna doğru geliyoruz” diye konuştu.


Dünyanın en uzunu

Başkan Altepe, Bursa merkezi ile Sarıalan arasındaki ilk etabın 4500 metrelik hattan...