27 / 04 / 2024

buruk toki başvuruları

buruk toki başvuruları

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk Mahallesi orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Buruk son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Buruk projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün!

Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün...

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları!

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları dün başladı. Ödemelere göre 240 aya kadar taksit sağlanan projede kura çekimi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları ne zaman?

Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Adana Sarıçam projesinde daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Toplamda 300 tane dairenin emekliler için satışa sunulduğu projede 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi'nde başvuru bedeli olarak 500 TL talep ediliyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. Peki Adana Sarıçam TOKİ başvuruları ne zaman?

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 182 bin 558 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ projesinde 2 konut satışa sunuluyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

buruk toki başvuruları Haberi

buruk toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Buruk orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

21 adet 3 oda 1 salon konutun yer aldığı TOKİ Adana Buruk orta gelir projesinin kura çekimi 20 Ağustos tarihinde yapılacak.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı proje için başvuru dönemi 10 Ağustos tarihinde başlamıştı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde en yüksek konut bedeli 226 bin 943 TL, en düşük konut bedeli 245 bin 554 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek en düşük peşinat tutarı 22 bin 694 TL, en yüksek peşinat tutarı 61 bin 388 TL olarak belirlendi.

TOKİ Buruk orta gelir grubu için ödenecek taksit bedelleri 1.418 TL ile 2 bin 302 TL...