25 / 04 / 2024

Büyük Karaçay Baraj heyelanda kaç kişi öldü

Büyük Karaçay Baraj heyelanda kaç kişi öldü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken, sektör temsilcileri otomobil fiyatlarına bir ay sonra büyük zam geleceğini duyurdu.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

4 Litre ayçiçek yağına büyük indirim: Bu fiyata yetişen alır

Bir markette Komili marka 4 litrelik ayçiçek yağında büyük bir indirim gerçekleşti. Satış fiyatı şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde 129 TL'ye kadar düştü. İşte bu indirimle ilgili tüm ayrıntılar..

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Ayçiçek yağında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar!

Ayçiçek fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeler duyanları hayrete düşürüyor. Ayçiçek fiyatlarında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

4,5 litre ayçiçek yağında büyük indirim: Elini çabuk tutan karlı çıkacak

Bir market, ayçiçek yağı için büyük bir indirim sunuyor. 4,5 litrelik ayçiçek yağı, oldukça düşük bir fiyata satılıyor. İşte ayçiçek yağındaki bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Büyük Karaçay Baraj heyelanda kaç kişi öldü Haberi

Büyük Karaçay Baraj heyelanda kaç kişi öldü

Hatay'da baraj inşaatında meydana gelen heyelanda 2 işçi hayatını kaybetti. 


Olay yerine gelen Hatay Büvükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı ve Î1 Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, uzun süren çalışma sonucunda toprak altında kalarak hayatını kaybeden Kadir İlmas (22) ve Nurullah Keklik'e (26) ulaştı. Bu arada, Hatay'ın Kınkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi'ne bağlı bazı yollarda ve tarlalarda çökme meydana geldi. Yola paralel olarak meydana gelen çökmeyle beraber harekete geçen Hatay Büyiikşehir Belediyesi ekipleri, alternatif yol açmak için çalışma başlattı. 20 işçi, 1 ekskavatör, 1 greyder ve 5 kamyon ile çalışan ekipler, can kaybının önüne geçmek için çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 150 metreye yakın alanın çöktüğünü belirten yetkililer, çökmenin devam edeceğini ve 5 bin metre alanda çökmelerin beklendiğini açıkladı. 


Yeni...