02 / 05 / 2024

büyük tarım projesi

büyük tarım projesi

Tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için hayata geçecek olan Büyük Ova Projesi’yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edilecek.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Kredi'den siyah çaya büyük indirim: Fiyatlar dibe indi

Tarım Kredi Market'ten siyah çaya büyük indirim geldi. İşte detaylar...

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim: Yetişen alıyor!

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim. 1 kilo tereyağının satış fiyatı oldukça düştü. Elini çabuk tutan indirimden yararlanabilecek.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik büyük bir müjde verildi. İş Bankası'ndan 70.000 TL trink kredi verecek. İşte detaylar...

Ailelerdeki ev hanımlarına çok büyük müjde. Her ay 1400 TL ödenecek

Ev hanımlarına yönelik büyük bir müjde geldi. Bakanlık tarafından ev hanımlarına yönelik önemli bir miktarda ödeme gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

büyük tarım projesi Haberi

büyük tarım projesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 192 ülkeye ihracat yapan ve 148 milyar liralık büyüklüğe ulaşan tarım sektörü için hayati önemde bir karara imza attı. Tarımda karşılaşılan ve verimliliği de önemli ölçüde etkileyen çok parçalı yapı ve işletme başına düşen arazi miktarının diğer ülkelere kıyasla küçük olması nedeniyle bir çalışma başlatıldı. Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla başlatılan ve önceki gün toplanan Bakanlar Kurulu'nda da Bakan Faruk Çelik tarafından sunumu yapılan çalışma kapsamında, 184 büyük ovanın tarımsal sit alanı olarak ilan edilmesi kararlaştırıldı.


KAYIP ÖNLENECEK

Tarıma elverişli arazinin 24 milyon hektar olduğu ancak şu anda sadece 19 milyonunun kullanıldığı Türkiye'de her yıl ortalama 50 ile 100 bin hektar arasındaki toprak tarımsal üretimden bir şekilde çıkıyor. Tarım arazilerinde parçalanmanın giderek artması, özellikle miras ve göç...