25 / 04 / 2024

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi adres

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi adres

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Coşkun Çalışkan tarafından kuruldu.

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zrary tarafından kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üçtepe tarafından kuruldu.

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İkto ve Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi adres Haberi

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi adres

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Coşkun Çalışkan tarafından kuruldu.

C Plus Mühendislik Anonim Şirketi konusu:
ISITMA SOĞUTMA VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ -Toplu konut her türlü bina tesis atölye fabrika kara deniz hava ve diğer nakil vasıtalarının ısıtma havalandırma soğutmaduman toz ve kokudan arındırma atmosferik durumunu kontrol altına almak. Çevreyi koruma ve durumunu iyileştirmekiçin projelendirme, gerekli alet cihaz makine kontrol ve kumanda sistemleri cihazları ve inşaat malzemelerini tedarik etmek pazarlamak ve monte etmek. İşleri, işler vaziyette ilgililere teslim etmek ve bunların işletilmesi süresinde arızalarını gidermek, koruyucu ve normal bakımlarını yapmak ve servis hizmetlerini ifa etmek ve bu konularla ilgili olarak personelini eğitmek,yedek parçalarını imal ettirmek,iç ve dış piyasalardan temin etmek ve bunların pazarlamsını yapmak....ve...