29 / 03 / 2024

Cadde 24 emlak fuarında

Cadde 24 emlak fuarında

Halkalı'da hayata geçirdiği Cadde 24 ve Stüdyo 24 projeleriyle adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, Cadde 24'deki ticari birimlere ön talep toplamak amacıyla fuara katılıyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Halkalı Cadde 24 projesinin ruhsatı iptal edildi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Yeniay’ın şirketi tarafından hayata geçirilen inşaat projesinin ruhsatı, mahkeme tarafından iptal edildi.

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi!

21 katlı tek blok şeklinde yükselen Yaşamkent Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor. İşte Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi...

Anka Cadde'de fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Anka Yapı imzası taşıyan Anka Cadde projesi Ankara Çayyolu'nda inşa ediliyor. Proje 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden meydana geliyor. Yaşamkent Anka Cadde'de fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Flat 24 Halkalı satış ofisi!

Flat 24 projesi İstanbul Halkalı'da 24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede konut, cadde dükkan ve mağazalara yer veriliyor...

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

CHP'den proje 24 kaçak iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Yeniay’ın şirketi 24 Gayrimenkul’ün Küçükçekmece Belediyesi’nin yanı başına inşa ettiği Cadde 24 projesi kaçak çıktı.

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Cadde 24 emlak fuarında Haberi

Cadde 24 emlak fuarında

Halkalı'da hayata geçirdiği Cadde 24 ve Stüdyo 24 projeleriyle adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, 2015 yılı içerisinde hayata geçireceği 500 milyon TL'lik 5 yeni projesinin tanıtımını yapmak ve Cadde 24'deki ticari birimlere ön talep toplamak amacıyla fuara katılıyor. 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, "Fuar süresince yeni projelerimiz için bilgi vermeye ve lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satış yapmak için ön talep toplamaya devam edeceğiz. Bu gibi önemli platformlarda yer almaktan son derece mutluyuz" dedi. 


Posta 




Cadde 24 Halkalı satış ofisi

Tel: 0212 244 24 24

Web: