20 / 04 / 2024

Çağla Şikel hırsız

Çağla Şikel hırsız

Geride bıraktığımız hafta talihsiz bir kaza geçiren manken ve sunucu Çağla Şikel'in evine hırsız girdi.

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

İş arayanlar aman dikkat! En az 10 bin TL maaşla hem sınavsız hem mülakatsız personel alınacak! Kaçırmayın!

İş arayanlar aman dikkat... En az 10 bin TL maaşla hem sınavsız hem mülakatsız personel alınacak... Kaçırmayın... İşte konu ile ilgili tek tek açıklanan o detaylar...

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Doların yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 3 Mayıs günü açıklayacak. Fed kararı doların yönünü belirleyecek. Dolar yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın.

İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Türkiye'de senelerdir deprem beklenen İstanbul ile ilgili de sık sık uyarılar yapılıyor. İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından; Karadeniz bölgesinin depremselliği de gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli!

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Çağla Şikel hırsız Haberi

Çağla Şikel hırsız

Geride bıraktığımız hafta yer aldığı bir defilede ayağı kayarak yere düşen manken ve sunucu Çağla Şikel bu defa da hırsız şoku yaşadı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Şikel büyük bir şok yaşadı. Ünlü mankenin evine hırsız girdi. Hırsızın bir odanın camını kırarak eve girdiğini söyleyen Çağla Şıkel konuyla ilgili olarak, “Malın önemi yok, her yere sensör koydurdum” diye konuştu.

Şikel evine hırsız girdiği sırada 2015’te boşandığı Emre Altuğ ve oğulları ile Erzurum- Palandöken’deki bir festivalde olduğu iddia...