20 / 04 / 2024

cahit durmaz kimdir

cahit durmaz kimdir

TUSKON'a FETÖ soruşturmasında tutuklu sayısı 28 oldu. Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

CZD Gayrimenkul, Nidakule Ataşehir'deki 150 ofisi 223.6 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut GYO'nun yaptığı açıklamaya göre CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Nidakule Ataşehir 'in güney bloğundaki 150 bağımsız bölümü 223 milyon 610 bin TL 'ye satın aldı.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

İşadamı Cahit Durmaz FETÖ'den tutuklandı!

TUSKON'a FETÖ soruşturmasında tutuklu sayısı 28 oldu. Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

Cahit Paksoy kimdir?

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy kimdir? Cahit Paksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy..

Hüseyin Cahit Süzer kimdir?

Hüseyin Cahit Süzer, Bahçeşehir’deki ofisinde silahla kendini başından vurarak intihar ettiği öğrenildi. Peki, Hüseyin Cahit Süzer kimdir? İşte işadamı Mustafa Süzer’in kardeşi Hüseyin Cahit Süzer...

Adnan Köklükaya kimdir?

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'ın görevinden alınması nedeniyle vekaleten müdür olan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya kimdir? İşte Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya...

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Peki, 16 Ocak 2006 tarihinden beri Karayolları Genel Müdürü olarak hizmet veren Mehmet Cahit Turhan kimdir? İşte Mehmet Cahit Turhan...

Mustafa Cahit Kıraç kimdir?

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir? İşte Mustafa Cahit Kıraç...

Mücahit Demirtaş kimdir?

Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Demirtaş kimdir? Mücahit Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mücahit Demirtaş, Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine ne zaman getirildi?

CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Cahit Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Pendik, Şeyhli Ramazanoğlu Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

cahit durmaz kimdir Haberi

cahit durmaz kimdir

TUSKON'a FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve Kurban Bayramı öncesinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest  bırakılan VİKO elektrik A.Ş.’nin eski ortaklarından Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.



Cahit Durmaz, hakkındaki yakalama kararı gereğince gözaltına alınarak çıkarıldığı İstanbul nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TUSKON'a FETÖ Soruşturması tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 65 kişiden tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 38 şüpheli hakkında, bir üst mahkemeye itiraz...