19 / 04 / 2024

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngör Çakıral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Müfit tarafından kuruldu.

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon TL sermaye bedeli ile Seval Dakman Araç tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir, Mehmet Demir ve Sefa Topyay ortaklığında kuruldu.

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Başbuğ tarafından açıldı.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyna Kahraman tarafından kuruldu.

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bingür Çorak tarafından kuruldu.

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Kurtbeyoğlu tarafından kuruldu. 

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadircan Celaloğlu tarafından kuruldu. 

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güngör Çakıral tarafından  kuruldu. 


Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  - Sirket her türlü yapı malzemeleri ile insaat sanayi mamüllerinin yan mamüllerini ve ham maddelerinin üretimini yapmak satın almak ithalat,ihracat ve toptan ticaretini yapmak.Bayilikler almak vermek. - Sirket yurt içinde ve yurt dısında kat karsılıgı Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Güven Mah.Eski Londra Asfaltı Cad.No.79/A...