20 / 04 / 2024

Çakmak Yapı AŞ Showroom yurtbay

Çakmak Yapı AŞ Showroom yurtbay

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Murat Kurum'dan riskli yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2012'den bu güne 81 ilde 760 bin 282 adet bağımsız birimli konut ve işyerinin "Riskli Yapı" statüsünde değerlendirildiğine dikkat çekti. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı'nın sermayesi 470.6 milyon TL'ye çıktı!

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı A.Ş.'nin sermayesi yüzde 459,62 oranında, 386 milyon 553 bin 746 TL artırılarak, 470 milyon 656 bin 46 TL'ye çıkarıldı.

Çakmak Yapı AŞ Showroom yurtbay Haberi

Çakmak Yapı AŞ Showroom yurtbay

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, kentin en önemli İş ve yaşam merkezlerinden İkitelli'de 1 Haziran 2016 Çarşamba günü açılıyor. 1.600 metrekarelik alana sahip, iki katlı showroom, Yurtbay Seramik koleksiyonlarını tüm zenginlikleriyle bir arada sunuyor ve koleksiyonların konfor içinde incelenmesine olanak...