19 / 04 / 2024

çanakkale 5 yıldızlı otel yapım işi ihaleleri

çanakkale 5 yıldızlı otel yapım işi ihaleleri

Çanakkale İl Encümeni Başkanlığı, Ezine İlçesi'ndeki Turizm Tesis Alanı imarlı taşınmazı asgari 5 yıldızlı otel veya 1.Sınıf Tatil Köyü inşa edilerek 49 yıllığına, yıllık 125 bin Lira kira bedeli ile işletilmek üzere ihaleye çıkardı.

Turan Bulak Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapacak!

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz!

Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Highway AVM'nin arazisine 5 yıldızlı termal otel!

Highway arazisi içinde bize ait olan bir bölgede, 5 yıldızlı 450 odalı, 1000 yataklı ve 10 bin kişilik kongre turizm düzenlenebilecek termal otel projesi için çalışmaları devam ediyor.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

çanakkale 5 yıldızlı otel yapım işi ihaleleri Haberi

çanakkale 5 yıldızlı otel yapım işi ihaleleri


Çanakkale İl Encümeni Başkanlığı, Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ndeki 125.835 metrekare yüzölçümlü Turizm Tesis Alanı imarlı taşınmazı asgari 5 yıldızlı otel veya 1.Sınıf Tatil Köyü inşa edilerek 49 yıllığına, yıllık 125 bin lira kira bedeli ile işletilmek üzere ihaleye çıkardı. İhale 15 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için