19 / 04 / 2024

Çankaya Lodumlu arsa fiyatları

Çankaya Lodumlu arsa fiyatları

Tevhid ve ifraz işlemi neticesinde 62 bin 761 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı 11 parsel ve düzenleme ortaklık payı olarak kullanılmak üzere bir parselde bulunan hissenin 6 bin 821 metrekarelik kısmı kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 18 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Bala, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 18 adet arsa ile 2 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Ankara Çankaya'da satılık 13 bin 380 metrekare arsa fırsatı! Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki satıyor! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi'nde yer alan 13 bin 380 metrekarelik arsayı satışa sunuyor. İşte yatırımcıların dikkatini çeken arsanın fiyatı...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesine 1 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Portoran Boulevard Çankaya'nın değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Portoran Boulevard Çankaya projesinin arsa değeri 662 milyon 110 bin TL, hali hazır durum değeri 1 milyar 698 milyon 185 bin 860 TL, tamamlanmış halinin değeri ise 4 milyar 259 milyon 890 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Çankaya'da 40.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 7578 ada 12 parselde yer alan 5 bin 49 metrekarelik arsayı 40 milyon 401 bin 620 TL'ye icradan satıyor...

Çankaya Lodumlu arsa fiyatları Haberi

Çankaya Lodumlu arsa fiyatları

Hacettepe Üniversitesi, Çankaya Lodumlu'da 11 tarla ve bir arsanın satışını gerçekleştirecek. 

İhale, 6 Mayısta Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına gerçekleştirilecek. İhalenin tahmini bedeli KDV hariç 207 milyon 111 bin 300 lira, geçici teminat bedeli 6 bin 213 bin 340 lira olarak belirlendi.  


Hasandağı...