27 / 04 / 2024

Çankırı Milli emlak satılık arsa

Çankırı Milli emlak satılık arsa

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

O ildeki 16 arazi yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satışta! Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Çankırı Kızılırmak Milli Emlak Şefliği, Çankırı ili, Kızılırmak ilçesinde yer alan 16 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Çankırı'daki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

O ilde 8 taksitle 28 arsa ve arazi satılıyor! 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çankırı Milli Emlak Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet gayrimenkulü satıyor. 8 taksit fırsatını kaçırmayın!

Çankırı Milli Emlak 8 taksitle 2 arsa satıyor!

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Çankırı'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere müjde! Milli Emlak o ilde arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanlarını arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çankırı Milli emlak satılık arsa Haberi

Çankırı Milli emlak satılık arsa

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmazın satış ihalesi açıklandı. 

Tuzlu Köyü ve Değim Köyü'nde satışa sululacak gayrimenkullerin büyüklüğü 10.780,00 metrekare ve 20.816,27 metrekare arsında değişirken tahmin edilen bedelleri ise 1.887.000,00 TL ve 2.082.000,00 TL arasında değişiyor.

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişlikiği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü toplantı odasında kurulacak komisyon huzurunda; açık  teklif  usulü ile ayrı ayrı sırasıyla ihalesi yapılacak. İhale Abdülhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi  1.km  No:38 18100 Merkez/Çankırı'da saat 09:30 ve 14:20'de gerçekleştirilecek.

İşte ihaleye ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar...

ÇANKIRI ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ) SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

S.
NO

İLÇESİ

KÖYÜ/
MAHALLESİ

ADA
NO

PARSEL
NO

YÜZÖLÇÜMÜ

HAZİNE