25 / 04 / 2024

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesi!

Kiptaş Süleymaniye Konut Projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 1.528 lüks konuta yer verilecek projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri olacak...

Kiptaş Locamahal Evleri daire fiyatları!

Kiptaş Locamahal Evleri daire fiyatları 651 bin TL'den başlıyor. Locamahal projesi Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da inşa ediliyor...

Pendik Yeşilce Aydos Evleri fiyat listesi!

Pendik Yeşilce Aydos Evleri fiyat listesi 284 bin 280 TL'den başlıyor. Yeşilce Aydos projesi Kiptaş tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirildi...

Kiptaş Yeşilce Aydos satış fiyatları!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Kiptaş Yeşilce Aydos projesi  Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. İşte Kiptaş Yeşilce Aydos satış fiyatları...

Zeytinburnu Loca Mahal son fiyat listesi!

Locamahal Evleri projesi Kiptaş imzasıyla 20 blok olarak hayata geçirildi. Zeytinburnu Loca Mahal son fiyat listesi 641 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev Haberi

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev

Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede hayata geçirilen Kiptaş Çatalca Evleri için Kiptaş bünyesinde 24 ay vade imkanı sunuluyor veya banka kredisi kullanılabiliyor. 


Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev büyüklükleri zemin, bahçe ve çatı katlarında 83 metrekare ve ara katlarda 85 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede toplamda 2 bin 138 adet konut yer alıyor. 


Kiptaş Çatalca Konutları 6 katlı 180 bloktan meydana geliyor. Daire fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirtilen projede teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Çatalca Evleri Kiptaş Projesi'nde geniş yeşil alanlar, 34 derslikli okul, iki adet cami, açık otopark, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


30 soruda Kiptaş Çatalca Konutları!

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Özge...