29 / 03 / 2024

cathay projeler

cathay projeler

Cathay İleri Teknolojileri'nin yaptığı Stüdyo 24 projelerinin örnek daireleri hazır. Stüdyo 24 Cozy, Stüdyo 24 Modern, Stüdyo 24 Pop örnek dairelerini Emlakkulisi.tv ekibi görüntüledi

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından başlatılan "Büyük Ağaoğlu kampanyası" kapsamında 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Kampanyanın reklam yüzü Ali Ağaoğlu oldu. İşte Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler...

Lütfi Elvan: Tır trafiğinden kurtulmak için yeni projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile geitren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi.

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

Tasarım Koridorları yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Türkiye genelinde 77 projenin başvurduğu “ Tasarım Koridorları ” ulusal fikir yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu...

5 yıla kadar kira garantili projeler!

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen müşterileri çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Süleyman Kısa Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

İstanbul'daki kira garantili projeler!

Konut sektöründe artan rekabet, yatırımcıları, birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çekmeye zorunlu kılıyor. Kira garantisi kampanyaları da bunlardan biri. İşte İstanbul'daki kira garantili projeler ve fiyatları…

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle de piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor.

cathay projeler Haberi

cathay projeler
Cathay, Stüdyo 24 Cozy örnek daireleri hazır! Tıklayın ve izleyin!


Cathay, Stüdyo 24 Modern örnek daireleri hazır! Tıklayın ve izleyin!



Cathay, Stüdyo 24 Pop örnek daireleri hazır! Tıklayın ve...