26 / 04 / 2024

çatı sanayi ve işadamları derneği

çatı sanayi ve işadamları derneği

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de konutlardaki enerji tüketiminin aynı iklim koşulları ve kullanım alanına sahip ülkelere oranla 2-3 kat fazla olduğunu belirtti.

Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, atıl durumda kalan çatıların kullanıma açılmasının konut sayısını artıracağını söyledi. Gerekli düzenlemenin yapılması ile çatı katlarının konut olarak kullanılabileceğini ifade etti.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar desteklenmeli!

2015 yılında bitkilendirilmiş çatı sektöründe yüzde 20 büyüme bekleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, bitkilendirilmiş çatıların yaygınlaşması için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, yerel yönetimlerce desteklenmesini öneriyor.

Dikkat, eski çatılar tehlike yaratabilir!

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, "Türkiye'de yaklaşık 9 milyon bina stoğu bulunuyor. Bu 9 milyon binanın çatılarının önemli bir bölümünün ömrünü tamamlamış olması yüzünden tehlike yaratabilir dedi."

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Orçun Gözaydın tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılmış tarafından kuruldu.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Metkon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Gülseren, Kürşat Gülseren ve Yunus Gülseren ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

çatı sanayi ve işadamları derneği Haberi

çatı sanayi ve işadamları derneği

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de konutlardaki enerji tüketiminin aynı iklim koşulları ve kullanım alanına sahip ülkelere oranla 2-3 kat fazla olduğunu belirterek, "Son 10 yılda ise toplam zararımızın yaklaşık 26 milyar lira olduğunu tahmin ediyoruz. Tüketiciler, yalıtım eksikliği nedeniyle bütçelerinin önemli bölümünü boşa harcıyor" dedi. 

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de Avrupa ve dünya kalitesinde her türlü çatı kaplama malzemesinin üretildiğine dikkati çekerek, bu sayede sektörün 3 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını söyledi. 


Son 10 yılda Türkiye çatı sektörünün, Batı ülkeleri kalitesinde üretilen yeni çatı kaplama malzemeleri ve sistemleriyle tanıştığını dile getiren Yavuz, çatı kaplama malzemelerinin özellik, kalite ve çeşit açısından Avrupa standartlarını yakaladığını kaydetti. 


Yavuz, dernek olarak IFD'ye (Uluslararası Çatıcılık Federasyonu) üye oldukları bilgisini vererek,...