18 / 04 / 2024

ÇATIDER uluslar arası çatıcılık federasyonu

ÇATIDER uluslar arası çatıcılık federasyonu

Çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER), bu alanda dünyanın en büyük kuruluşu olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na (IFD) üye olarak kabul edildi.

Ticarette dengeler değişiyor! O ülkeler ABD’nin dolar tekeline karşı kazan kaldırdı!

Ülkeler arası ticarette ABD dolarının kullanımı bazı ülkelerin tepkilerine neden oluyor. Rusya ve Çin gibi ülkeler ise uluslar arası ticarette dolar tekelini kırmak için adımlar atmaya başladı.

Sınırları zorlayan euro rekora koşuyor! İşte son dakika euro/TL

Euro bugün Merkez Bankası faiz kararından sonra yukarı yönlü hareketine kaldığı yerden devam ediyor. Euro şu dakikalarda uluslar arası piyasada 17,50 lira sınırını geçti, rekora koşuyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru...

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Portekiz’de yaşam basın daveti 3 Temmuz'da!

Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota ve Libertas Uluslar arası Satış Direktörü Lisette de Almeida ev sahipliğinde detaylandıracak olan ‘Portugal for Living‘ etkinliği düzenleniyor. 

Evrim Kırmızıtaş gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu!

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Nursel Dadaş kimdir?

16 yılı aşkın süredir çok sayıda ulusal ve uluslar arası projelerin tasarımı, proje geliştirme sürecleri, uygulama projeleri hazırlanmasında, şantiye uygulama ve kontrollerinde görev alan Mimar Nursel Dadaş kimdir?

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi, Çetin Ergin Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, A.Köy Şehirlerarası Otobüs Terminali Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Soğukçeşme'deki 26 konak 80 milyon Euro'ya restore edildi!

Osmanlı döneminden kalma Sultanahmet Soğukçeşme'deki 26 konağı 80 milyon Euro'luk bir yatırımla restore eden Keskin Holding; uluslar arası iki büyük turizm firmayla ortaklık yaptığını duyurdu.

Halk GYO, İFM'nin en büyük paydaşı!

Kurulduğu günden bugüne emin adımlarla ilerleyen Halk GYO, İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi Projesi'nin (IFM) en büyük paydaşlardan biri olarak, etkin ve karlı yönetim stratejisi ile geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'in Şubat toplantısında imar görüşülecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 10 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek, toplantıda Uluslar arası Toplu Taşımacılar Birliği’ne üye olması ve imar maddeleri gibi konular görüşülecek.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

ÇATIDER uluslar arası çatıcılık federasyonu Haberi

ÇATIDER uluslar arası çatıcılık federasyonu

Çatı sektörünü dünya genelinde temsil eden en büyük kuruluş olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu (International Federation For The Roofing Trade-IFD) 23 ülkeden toplam 42 üyeyi ve yıllık cirosu 16 milyar Euro’ya ulaşan 13 bin 500’ü aşkın şirketi temsil ediyor. Federasyonun yeni üyesi ÇATIDER, 21 Kasım 2014 tarihinde Bükreş’te yapılacak IFD Genel Kurulu’na katılacak.


Çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER), bu alanda dünyanın en büyük kuruluşu olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na (IFD) üye olarak kabul edildi. 

Merkezi Almanya’da bulunan ve 1952 yılında kurulan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu, bugün 23 ülkeden 17 tam üye, 24 ortak üye ve 1 misafir üye olmak üzere toplam 42 ulusal çatı meslek örgütünü bünyesinde bulunduruyor. Federasyona üye olan meslek örgütleri 13 bin 500 şirketi temsil...