25 / 04 / 2024

çay işçisi maaş sosyal haklar

çay işçisi maaş sosyal haklar

ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı. Doğu Karadeniz'de üreticilerin bahçelerine girmesiyle yaş çay sezonunda hareketlilik başladı. Çay toplayacak işçiler içinse özel iş ilanı verildi maaş ve sosyal haklar tek tek açıklandı.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte gözler maaş zamlarına çevrildi. Peki, İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Kamu işçisi zam farkları hesaplara ne zaman yatacak? Kamu işçisi zamlı maaşlardan kimler faydalanacak?

Kamuda çalışan 700 binden fazla işçinin toplu sözleşme görüşmelerinde zam oranı netleşti. Peki, Kamu işçisi zam farkları hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Kamu işçileri dikkat! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Kamu işçisi zamlı maaş ödeme takvimi belli oldu mu?

700 bin kamu işçisi ''Kamu işçisi zamlı maaşlar ne zaman yatacak?'' sorusunun araştırıyor. Zamlı maaşlarla birlikte birikmiş ödemelerin yatacağı tarih araştırılıyor. Peki Kamu işçisi zamlı maaş ödeme takvimi belli oldu mu?

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçisi zamlı maaşlarını ne zaman alacak? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Rakamlar bir bir verildi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin merakla beklediği zam oranını duyurdu. Bunun ardından maaşların kaç lira olduğu merak edilmeye başlandı. 

En düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

700 binden fazla işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşme protokolü resmen yayımlandı ve beklenen detaylar belli oldu. Peki en düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? 

ABD'de işsizlik maaşına başvuranların sayısı artıyor!

ABD Çalışma Bakanlığı’nın düzenli olarak açıkladığı haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verilere göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı almak için talepte bulunanların sayısı 245.000 kişiye yükseldi. Artış Mart ayından bu yana devam ediyor.

700 bin kamu işçisine müjdeli haber geldi! Son dakika maaş zammı belli oldu! Kamu işçileri hemen bakın!

700 bin kamu işçisinin merakla beklediği maaş zammı belli oldu. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay,  müjdeli haberi açıkladı. Kamu işçisi maaş zammı ne kadar oldu? İşte 2023 kamu işçisi maaş zammı!

2023 İşsizlik maaşı! Şu an işsizlik maaşı ne kadar? İŞKUR işsizlik maaşı nereden bakılır?

İşsizlik maaşına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. İşsizlik ödeneği başvuruları izleyen ayın sonuna kadar sonuçlanmaktadır. Peki işsizlik maaşına nerden bakılır? İşte detaylar!

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

İşsize müjdeli haber geldi! Zamlanan işsizlik maaşı kaç para oldu?

Çalıştığı işinden ayrılmış veya ya da işten çıkarılmış olanların tekrar yeni bir işe başlayana dek belirli bir süre temel ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla hesabına işsizlik bu ay hesaplara zamlı olarak yatırılacak. Peki işsizlik maaşından faydalananlar yeni yılda kaç para alacak?

çay işçisi maaş sosyal haklar Haberi

çay işçisi maaş sosyal haklar

Sabah erken saatlerde çay bahçelerine giren üreticiler, topladıkları çayları çay alım merkezlerine götürüyor. ÇAYKUR, Doğu Karadeniz'de 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde toplam bin 500 ton yaş çay alımı gerçekleştirdi. 

Öte yandan Lipton, yeni şirketi ekaterra çatısı altında Doğu Karadeniz’deki çay hasadına 20 Mayıs Cuma günü başladı. Hasat çalışmalarının kesintisiz ilerlemesi için bir dizi uygulamayı hayata geçiren şirket, bu yıl da çay çiftçilerini gıda ve ev hijyeni paketleriyle destekleyeceğini açıkladı.

Doğu Karadeniz'de çay toplayacak işçiler için özel iş ilanları verildi. 

Hopa Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Birliği Başkanlığı imzalı çay toplayacak işçiler için bir duyuru yapıldı.

Yapılan açıklamada, çay üretimi yapılan illerde yabancı uyruklu ve il dışından gelecek kişilere ödenecek ücretler...