25 / 04 / 2024

Çayırova çöken inşaat

Çayırova çöken inşaat

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mir ve Zeydin Mir ortaklığında kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

İnşaat sektörüne güven yükselişte!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay heyecanla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2022 Mayıs Ayı Raporu’nu açıkladı.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

İnşaat maliyet endeksi yüzde 4,41 arttı!

Mayıs ayına ait inşaat maliyet endeksi yüzde 4,41 artış kaydetti.

İnşaat maliyet endeksi yüzde 3,54 arttı!

Nisan ayına ait inşaat maliyet endeksi yüzde 3,54 artış kaydetti. 

İnşaat sektörünün sürdürülebilir büyümeye ihtiyacı var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya çıkaran “Hazır Beton Endeksi” 2021 Mart Ayı Raporu'nu yayınladı. 

Çayırova çöken inşaat Haberi

Çayırova çöken inşaat

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde inşaat halinde bulunan 3 katlı binanın bir bölümü tamamen çöktü. Hedef Gazetesi'nde yer alan habere gçre; olay, Çayırova Özgürlük Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binada öğlen saatlerinde yaşandı. Beton dökümünün ardından çöktüğü anlaşılan inşaatın bir bölümü tamamen çökerken işçiler büyük korku yaşadı. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaşın kafasına gelen betonlar yüzünden hafif şekilde yaralandığı açıklandı.

MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ

Diğer taraftan ana caddede başlatılan inşaatın çökmesinden sonra vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Çayırovalı vatandaşlar, “Böyle tedbirsiz inşaat sahiplerine neden ruhsat veriliyor. Önüne gelen herkes inşaat yapıyor. Ya daha vahim bir olay olsaydı? Bir insan ölseydi kim verebilirdi bunun hesabını” diye konuşarak inşaat sahiplerinin ve inşaat yerlerinin daha sıkı bir şekilde denetlenmesini istediler.