25 / 04 / 2024

Celal Koloğlu nereli

Celal Koloğlu nereli

1977 yılından bu yana Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve 2005 yılından beri ASO YK Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Celal Koloğlu kimdir? Celal Koloğlu, İNTES başkanı mı olacak? İşte yanıtı...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu nereli Haberi

Celal Koloğlu nereli

Celal Koloğlu kimdir?

Celal Koloğlu, 1951 Elazığ doğumlu. 1975'te ODTÜ'den Kimya Mühendisiliği lisans derecesini alan Celal Koloğlu, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi. 


Şimdi Türkiye İnşaat Sanayicileri İşverenleri'nin çatı sendikal örgütü İNTES'te başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanan Celal Koloğlu 1977'den bu yana Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.


2005 yılından beri ASO YK Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Celal Koloğlu'nun geçmiş dönemlerde görev aldığı kurumlar şu şekilde sıralanıyor:


1996-2001 Asfalt Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı

1997-2000 Demir Çelik İşletmeleri Yönetim Kurulu üyeliği

2001-2003 TİSK tarafından, İşsizlik Sigortası Fon Yönetim Kurulu üyeliği

2003-2004 TOBB Müteahhitlik Sektör Kurulu Yönetim Kurulu üyeliği

2004-2005 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik ve Yüksek Danışma Kurulu üyeliği

1998-2011 İNTES (Türkiye İnşaat ve Tesisat Müteahhitleri İşveren Sendikası) Yönetim Kurulu üyeliği

1997-2011 Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim...