20 / 04 / 2024

Celil Özata

Celil Özata

Perspektif Konut Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Barış Ataman, Burhan Üçkuş, Celil Özata tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Özata tarafından kuruldu.

Aktive İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktive İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Celil Sevinç tarafından kuruldu.

Özata Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Lojistik Medikal Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özata Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Lojistik Medikal Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Fethi Fatih Özata tarafından kuruldu.

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Şimşek ve İbrahim Yıldızata ortaklığında kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Celil Yıldırım, Kadir Erbay ve Mehmet Zeki Çanakçi ortaklığında kuruldu.

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ballı tarafından açıldı.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

Celil Özata Haberi

Celil Özata

Perspektif Konut Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Barış Ataman, Burhan Üçkuş, Celil Özata tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Perspektif Konut Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...