26 / 04 / 2024

Cem Yücel kimdir

Cem Yücel kimdir

Mimar Cem Yücel, Mimar Atilla Yücel'in oğlu ve 2000 yılından itibaren MArS Mimarlar'da ortağı. Cem Yücel, öğretim faaliyetlerini 2008'den itibaren çeşitli üniversitelerin konuk öğretim görevlisi olarak sürdürüyor. Peki Cem Yücel kimdir? İşte biyografisi..

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ezgi Yüce kimdir?

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu. Peki, Ezgi Yüce kimdir? Ezgi Yüce mimari çalışmalarına hangi firma bünyesinde devam ediyor?

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Yücel Tayyarcan: Emlak sektörü zor süreçten geçiyor!

Ankara Çankaya'daki Beytepe Köyüm Emlak Sahibi Yücel Tayyarcan, emlak sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Tayyarcan, “Üstüne bir de kayıt dışı emlakçılar eklenince işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor” dedi.

Cem Yücesoy: Konutun fiyatı kadar kalitesine de bakın!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, inşaat sektörünün canlanması ve konut alımlarının artmasının, bankaların uzun vadeli kredi olanağı sunmasıyla mümkün olacağını belirtti.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Cem Yücel kimdir Haberi

Cem Yücel kimdir

Cem Yücel kimdir?


Cem Yücel, 1972 yılında İstanbulda doğdu. 1998de İTÜ Mimarlık Fakültesini bitirdi. 


2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Cem Yücel, 2002 yılında başlayan öğretim faaliyetlerini 2008 yılından itibaren çeşitli üniversitelerde konuk öğretim görevlisi olarak, 2000 yılından itibaren mesleki proje ve uygulama çalışmalarını ise MArS-Mimarlar (Mimarlık Araştırmaları Stüdyosu (MArS-Mimarlar)) bünyesinde büro ortağı olarak sürdürmektedir.




Cem Yücel ve MArS Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Hoca Ali Sokak 8/A 34425 Galata İstanbul

Tel: +90 212 243 59 80 Pbx

Fax: +90 212 243 59 81

E-mail: [email protected]

Web: